Titian Cinta Episode 28

Tamat sudah drama Titian Cinta setelah 7 minggu tayangan.Harap mereka dapat digandingkan lagi dalam lain drama. Will miss Aisy and Harris.
Sofea bertindak keterlaluan dengan memaksa Aisy mengikutnya. Oleh kerana Aisy enggan, Sofea cuba mengugut dengan pisau di tangan.



 Ketika itu,Puan Seri Nora datang dan cuba halang Sofea lalu tertikam dirinya.Mama cedera, dan dibawa ke hospital. Sofea lari dan Danial menyembunyikan Sofea di sebuah hotel.Danial berjumpa dengan Harris agar Sofea tidak dilaporkan kepada polis.

Mama juga meminta maaf pada Aisy.

Mama mahu Tan Sri menjelaskan semuanya pada Harris.Kebenaran terbongkar yang Ryan adalah anak kepada Tan sri Hakim. 


Papa terkejut, begitu juga Harris dan Aisy. Harris mahu Papa jelaskan semuanya.Danial akhirnya melaporkan kepada polis tentang Sofia. Dia berjanji untuk menjaga Sofia setelah sofia menjalani hukuman.

Papa yang mengetahui Ryan memerlukan sum-sum tulang, sudi mendermakan untuk menyelamatkan Ryan yang perlu menjalani pembedahan.
Ketika menjalani pembedahan, Ryan mengirim seutus surat untuk Harris. Ryan menjelaskan semuanya di dalam surat tersebut(touching sangat masa ni).






Aisy selamat melahirkan seorang baby lelaki yang dinamakan Harraz Bin Umayr Harris.
Ending, dah tentulah bahagia.



Harris bahagia bersama isterinya Aisy.
" Sayang,thanks for allowing me to be part of your life.Thank you for this happiness"
Harris dan Aisy pergi ke honeymoon, dan anak mereka dijaga oleh Tok Ma.Bukan main happy Puan Seri Nora bila dapat jaga cucu.(semua ni dalam novel je-dalam drama xde)
Lagi best kalau babak Harris,Aisy dan Harraz diceritakan dalam drama. Time ni sweet sangat.


inilah dia baby Aisy dan Harris

.


admya: terima kasih pada semua yang sudi mengunjungi blog admya setiap hari untuk mengikuti drama Titiancinta.

Good news: Titian Cinta Raya

Comments

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...