Thursday, April 4, 2013

Episode akhir Cinta Kau dan Aku(episode 13)





Update:download link Farisya telah menghilang sejak seminggu lalu.Seperti tidak percaya bila Farish melihat Farisya menolak bagasi dari balai ketibaan ketika dia mahu berlepas ke UK.

Farisya masih tidak pulang ke rumah Farish. Farish hanya mengetahui perkembangan Risya melalui Zack.

 Farah cuba menelefon abangnya Rish bila Risya yang sering muntah-muntah.Risya disahkan hamil.


Di saat Farah mengucapkan kata tahniah,Rish memberi warning kepada Farah agar tidak mendekati isteri dan anaknya seperti mana yang dia pernah buat dulu kerana jika benar ia terjadi, Farah akan menyesal menjadi adiknya.
Sukar untuk Farah yakinkan pada abangnya yang dia telah insaf.Masih marah lagi Rish pada adiknya.
Farisya masih enggan menerima Farish dalam hidupnya hinggalah....Rish nyaris-nyaris terlibat dalam kemalangan.


Farah demam panas.Risya cuba mengejutkan suaminya Rish bangun untuk membawa Farah ke hospital.Namun,permintaan Risya tidak dipedulikan.Risya terpaksa membawa adik iparnya ke klinik berdekatan.Akhirnya,Rish bangun jua membawa adiknya ke hospital.

Rish resah bila dua orang disayangi berada di wad kecemasan.Zack Kapcai cuba menenangkan Farish.Alhamdulillah Risya selamat melahirkan anak lelaki yang dinamakan Zul Hakim sempena nama Cikgu Zulhilmi yang telah menyatukan mereka kembali.
Zack Kapcai juga bahagia bersama Farah.

Tamat.

download ep 13

8 comments:

  1. adik fara, ni mlm tadi punya episod or mlm ni?

    ReplyDelete
  2. Sempat la tgok walaupun episod akhir.. Sebelum ni tak pernah tgok pun. Hehehe...

    ReplyDelete
  3. mane video yeee?? kami nk tgk,,,huhu

    ReplyDelete
  4. cter yg best ending farah dan zack kapchai...farish n farisha bsma jgk

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq