Tuesday, September 4, 2012

Adam dan Hawa Episode 7



Sinopsis:
Kak Zah meminta Ain menemani Adam untuk membeli barang tadika.Namun, Ain cuba mengelak dengan meminta Kak Long utk menemani Am. Namun,Am mengetahui yang Ain cuba menyembunyikan diri  dan memaksa Ain menemaninya.

Dee pula tersempak Ain dan Am.Perasaan cemburunya berapi melihat kemesraan Am dan Ain

Download

video online: dailymotion/ YTube

 kalau ada sebarang masalah bagitau ye




6 comments:

  1. baca Sinopsis jer dah xsabar nk tgk episod seterusnya ... lakonan aaron aziz mmg best

    ReplyDelete
  2. knape tak leh buka ya? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je, hot file tu rar.
      kena extract dulu

      Delete
    2. extract camne kak?

      Delete
    3. download winrar kalau takde,pastu download
      lepas download,open with winrar tue,then ada gambar extract click letak kat folder.lepas tu boleh tengok

      Delete

terima kasih kerana sudi memberi komen.please letak nama-jangan pilih anonymous.yang tiada id pilih name/url pastu letak nama.selepas ini jika masih ramai pilih anonymous, admin terpaksa kunci balik ruangan komen ini.Sila beri kerjasama ye.